Sunt eu wedding plannerul tău?

Posted by admin
24
February

Irina NegutNu mi-a plăcut niciodată să mă laud singură. Nu mi-a plăcut nici să îi aud pe alții lăudându-mă și, de aceea, chiar și acum mă mai fâstâcesc când trebuie să mulțumesc celor care îmi apreciaza munca și talentele destul de evident și direct.

Cam asta e și povestea din spatele acestui post și motivul pentru care el a văzut lumina online-ului atât de târziu. Mi-am rugat câteva dintre cuplurile mele dragi, care ulterior au devenit prietenii mei dragi, să îmi scrie cum a fost pentru ei experiența lucrului cu mine. Mi-a luat aproximativ o lună să am curaj să citesc aceste rânduri. Iar azi, când le-am citit, mi-am dat seama că nu voi scrie nimic despre mine nici de data aceasta. Pentru că orice aș scrie eu ar părea atât de artificial lângă trăirile și emoțiile lor atât de sincere. Așadar,îi voi lăsa pe ei să vă explice cum se lucrează cu un wedding planner, ce face el, cum te ajută exact și de ce ai avea nevoie de așa ceva. Poate citindu-i pe ei vei realiza că și tu cauți același lucru. Sper să ne găsim reciproc!

Oana & Cristi

“Colaborarea noastră cu Irina a început în Aprilie 2013 pe când căutam o locație potrivită pentru nunta plănuită în 2014. Am apreciat faptul că discuțiile noastre inițiale s-au axat pe tema și tipul locației pe care ni le dorim pentru nunta noastră, pentru că acest lucru ne-a ușurat foarte mult căutările ulterioare, oferindu-ne un reper clar.
Irina ne-a spijinit în această primă fază să identificăm locații potrivite pentru nunta în aer liber pe care ne-o doream, a mers cu noi să vedem majoritatea locațiilor, unele chiar și în afara Bucureștiului. A fost o perioadă de căutări asidue pentru noi, destul de stresantă, deoarece a trebuit să vizităm multe locații într-un timp foarte scurt. Apreciez foarte mult răbdarea de care a dat dovada Irina găsind mereu noi și noi locuri minunate și ajutându-ne, odată ajunși acolo, să ne imaginam cum ar putea arăta nunta noastră în fiecare dintre acestea, ce decoruri s-ar potrivi pentru a pune în valoare cât mai mult fiecare locație în parte, cum am putea să aranjăm locul pentru a profita la maxim de spațiul pus la dispoziție și multe altele. ”

„Îmi place mult că ne ține organizați – one thing at a time. Face mult research și vine cu idei și sugestii de furnizori pe stilul nostru, fără a fi repetitivi.
Cu greu pot să îmi imaginez cum ar arăta nunta noastră daca nu am avea-o pe Irina.  Dar stiu sigur că până acum aș fi fost cel putin panicată, aș fi chestionat toate deciziile pe care le-am luat, aș fi scăpat lucruri din vedere și totul mi s-ar fi părut copleșitor.
Cu Irina alături, reușesc să mă bucur de perioada asta și să fiu creative. “

Petra & Mihai

“Fiecare discuție cu Irina este ca o întâlnire cu cea mai bună prietenă. Povestim ore în șir despre lucruri mari și mărunte, nu există idee prea năstrușnică sau detaliu prea mărunt pe care să nu-l putem dezbate, indiferent dacă este vorba despre conceptul nunții, program, decor, rochie, meniu, invitați sau doar părerea noastră despre ultimul film fain.
Când mă gândesc la ea, mă gândesc la ceai bun sau vin rose, atmosferă relaxată și multe râsete. Are o abilitate înnăscută de a se conecta cu oamenii și am încredere în ea să găsească idei creative, să poarte negocieri și să mă calmeze știind tot timpul ce, cum și când mai avem de făcut pâna la marele eveniment. În fiecare moment simt cum nunta noastră este importantă pentru ea și mă bucur mult să o avem lângă noi.
Irina nu este doar o organizatoare de nunți, este aceea prietenă bună, care îți este alături de la primul pas pâna la nunta de vis.”

Stați prin zonă, urmează fotografii de la toate aceste evenimente minunate și tips&tricks din perioada de organizare! Între timp, haideți să construim împreună și evenimentul vostru!

Photo credit: A. Roseberry

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*