Oana & Cristi in Fantasyland

Posted by admin
1
April

Cred că am început și am amânat să scriu despre această nuntă de atâtea ori încât îmi era teamă că va trece un an de la ea și eu tot cu ea în draft voi fi. Parcă tot așteptam un moment prielnic să îi dau drumul în lumea largă, și, deloc intâmplător, am ales în final acest 1 Aprilie. Cu fix 9 ani în urmă, într-un parc drăguț din capitală, pe-nserat, se înfiripa ceva. Și nu, nu era o păcăleală, așa cum avea să ne confirme vremea scursă de atunci.

31

De acolo, dăm pe repede înainte și deschidem ochii pe 5 iulie 2014. Suntem orbiți de soare, dar încântați de liniștea și întinderea neîntreruptă de verde ce ne stă înainte la Domeniul Greaca, un loc la 30 km si tot atâtea bifurcații de București.

1

Am bătut cu Oana și Cristi nu doar toate drumurile, dar și toate recordurile in ceea ce privește alegerea locului ideal pentru o nuntă. Am văzut restaurante, săli de nuntă, conace, corturi and insert voi aici orice vă mai trece prin cap. You name it, we’ve seen it ( most probably)! :) După câteva luni de căutări, când am ajuns la Greaca am știut toți 3 că aici avea să fie. Am început să visăm la o super petrecere pe marginea piscinei până în zori de zi și am riscat în pariul cu vremea până în pânzele albe.

2

Știam că nu vrem ceva convențional, că vrem să ne jucăm cu culorile, însă aveam prea multe idei în cap: ba Alice din Wonderland, ba ceva din Vrăjitorul din Oz, ba o zână și altele din aceeași categorie minunată. Și cum ne-a fost greu să rămânem cu o singură poveste și să tăiem altele la fel de dragi, am ales să facem un fantasy wedding și să luăm câte ceva drag din fiecare.

3

De-a lungul lunilor care au trecut de atunci, de fiecare dată când mă gândesc la ziua de 5 iulie mi se luminează fața și îmi râd ochii amintindu-mi de toată voia bună, zâmbetele și atmosfera super degajată, și totuși pliiiiină de suspansul caracteristic poveștilor cu care ne-am înconjurat.

37

38

39

41

Oana avea să fie Alice, și Doamne, ce i s-a mai potrivit rochia scurtă cu accente de roșu! Zău că nu aș fi văzut-o în ceva clasic nicicum! Iar doamna Geanina, croitoreasă pricepută,  a înțeles-o perfect! La fel cum nu cred că mi-aș imaginat intrarea ei în scenă într-un mod convențional, deși am avut multe emoții cu trotineta aia! :) Acestea fiind zise, vă dați, bănuiesc, seama că nici primul dans nu a fost un vals…

 

5

6

7

Și Cristi a fost la fel de hotarât: biciclete și chestii colorate.

33

34

35Inspiratele Martha & Lavi de la Suvenir și draga de Ioana de la Iris și-au făcut de cap cu tema noastră si foarte bine au făcut! Noi le-am zis doar să gândească în culori și să țină cont de poveștile din mintea noastră. Am avut jobene, ceasuri, praf de stele, ceainice, cărți de joc, baghete, balonașe, chei și câte și mai câte, deoarece fiecare masă de oaspeți era o poveste în sine.

9

10

 

11

 

12

 

Când cu greu mai luau câte o pauză de pe ringul de dans, oaspeții noștri se aventurau în a răspunde provocării The Key to a Happy Marriage sau a mai profita puțin de soarele care apunea și făcea photo corner-ul nostru de-a dreptul irezistibil.

14

15

16

17

 

Desigur, la întoarcere, nu puteau să nu poposească pe la colțul dulce powered by our truly Sweet Ela care a păstrat în toate bunătățile rozul și turcoazul de pe invitația de nuntă. Era de-a dreptul curcubeu și pentru papilele noastre, nu doar pentru ochi!

19

21

22

23

Și apoi am dansat. Și am dansat până dimineață, pentu că băieții de la Directory  erau de neoprit. Vremea a ținut până la urmă cu noi și nu am fost nevoiți să aplicăm planul B, și anume, să ne mutăm sus, în restaurant. Cum oare am fi văzut răsăritul de acolo? Cu siguranță nu la fel de bine ca de pe marginea piscinei.

24

25

26

27

28
29

Și, la deznodământul acestei povești, ca să nu uităm de unde am plecat, our lovely cake a fost o replică mai mare a invitației de nuntă cu toate elementele ei. Dar, mai ales, cu dragoste!

42

43

Nu cumva să închei fără să vă spun că la această nuntă am prins și buchetul!

32

Love,

Oana, Cristi & Iri

36

Fotocredit: Corina Margarit

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*