I Do…Your perfect wedding

Ați stabilit data fericitului eveniment și acum tot ce vă doriți e să vă bucurați în voie unul de altul și de perioada minunată a logodnei.Împreună, visați la o zi care să vă reprezinte, să fie așa cum sunteți voi ca și cuplu și care să mustească a zâmbet, sărbătoare și voie bună.

Un astfel de eveniment, paradoxal, nu necesită un buget exorbitant, ci doar multă muncă. Aproximativ 200-300 de ore.

Încă de la primii pași și până la întoarcerea din luna de miere, vreau să vă ofer experiența unui eveniment planificat impecabil, fără lucruri scăpate de sub control, dar încărcat cu emoție și bucurie. Pornind de la gusturile și stilul vostru, construim împreună un buget realist pe care mă voi asigura că nu îl depășim, iar apoi voi porni în căutarea furnzilor ideali pentru voi. Veți fi informați permanent privind stadiul în care se află organizarea și veți putea consulta timeline-ul pe care îl gândim împreună încă de la început, iar eu voi fi mereu doar la un telefon distanță. În ziua cea mare, programul, furnizorii și invitații voștri vor fi atent îngrijiți de către mine pentru ca voi să vă puteți bucura din plin de ziua în care v-ați spus unul altuia “I DO!”.

Cred până în adâncul sufletului că fiecare poveste de dragoste este deosebită și aparte, și asta e ceea ce stă la baza fiecărei nunți. Așadar, nu am rețete sau soluții standard, nu am furnizori prestabiliți sau concepte gata făcute. Îmi place să fiu surprinsă de inspirația pe care mi-o dați voi, precum un pictor aflat în fața unei pânze albe pe care abia așteaptă să o umple de culori și forme nebănuite.

Doar după ce aflu nevoile și așteptările voastre îmi pot da seama dacă și cum vă pot fi de folos. Putem povesti mai multe despre asta la o cafea sau îmi puteți scrie la irina @ idoevents.ro și eu voi reveni cât de curând cu o propunere personalizată.

“Aveam nevoie de o persoană competentă căreia să îi pasăm toate grijile noastre și pe care să ne putem baza ca planurile să se transforme în realitate. Lucrul cu Irina ne-a oferit liniștea de care aveam nevoie în organizarea nunții. De asemenea, ea a înțeles repede ce înseamnă pentru noi acest eveniment și cum să îl organizăm astfel încât el să reprezinte valorile noastre.  

Irina ne ajută să transformăm un eveniment care de abia așteptam să treacă și să scăpăm de el, într-un eveniment ce nu vom mai vrea să se termine. Astfel, vom putea savura și aprecia nunta împreună cu persoanele invitate.” ( Mihai) 

Comments are closed.