I Do… Tips&tricks meetings

V-ați logodit și ați decis entuziasmați că vă veți ocupa împreună să faceți din ziua nunții voastre o amintire de neuitat. Dar, pe parcurs, v-ați dat seama că unele lucruri nu sunt așa de simple precum par și că puțin ajutor nu ar strica. Poate nu o scoateți la capăt cu bugetul, poate nu știți ce furnizori să alegeți sau cum să găsiți soluții la o problemă de ultim moment – pentru toate acestea am conceput un pachet de câteva ore care poate fi folosit pentru întâlniri în persoană, sfaturi la telefon sau păreri cerute via email oricând simțiți că lucrurile vă scapă de sub control.

Pot să fiu “salvatoarea” voastră pentru 10 ore pe care le folosiți cum credeți voi de cuviință.

Totuși, nu neglijați faptul că organizarea unei nunți presupune între 200 si 300 ore de muncă.

Fie că vreți să discutăm mai multe despre nevoile voastre, fie că te-ai gândit să faci cadou acest pachet prietenei tale cu ocazia logodnei sau miresei a cărei domnișoară de onoare ești, scrie-mi la irina @ idoevents.ro și hai să construim împreună o zi de neuitat!

“Să mergi cu Irina să vezi o locație pentru nuntă este o experiență inedită și complexă.  Vede atat de multe detalii, îi vin idei on the spot, vizualizează spațiul, decorațiunile, pune întrebări pertinente și nu îi scapă nimic. Identifică oportunitățile și punctele mai puțin bune ale locației, își argumentează părerea, face recomandări, propune soluții, pune în balanță – te ghidează, fara a te limita, spre o decizie.”  - Oana    Mai mult aici.

Comments are closed.