I Do… Love to meet you!

Poate că nu te-ai întrebat niciodată ce face un wedding planner sau cu ce te-ar putea ajuta.

Dacă îți surâde ideea de a avea un ajutor la partea de planificare și coordonare a nunții tale, hai să discutam mai multe despre asta.

Mi-ar plăcea sa vă cunosc ca și cuplu și să aflu cum arată ziua nunții pentru voi doi. Să aflu dorințele, dar și temerile voastre, iar voi să ma descoaseți pe mine. Pe parcursul organizării unei nunți, încrederea și lejeritatea ar trebui să definească interacțiunile dintre voi și plannerul vostru, iar pentru asta vă propun să discutăm la o limonadă, într-un cadru degajat și să vedem dacă putem colabora.

Această întâlnire nu presupune nicio obligație din partea voastră. Totuși, în urma ei, vă voi trimite o propunere personalizată care va cuprinde aspectele despre care am discutat și modul în care cred că v-aș putea ajuta.

Așadar, scrie-mi la irina @ idoevents.ro și hai să ne vedem!

love2meetu

Sursa foto: Corina Mărgarit Photography

“Fiecare discuție cu Irina este ca o întâlnire cu cea mai bună prietenă. Povestim ore în șir despre lucruri mari și mărunte, nu există idee prea năstrușnică sau detaliu prea mărunt pe care să nu-l putem dezbate, indiferent dacă este vorba despre conceptul nunții, program, decor, rochie, meniu, invitați sau doar părerea noastră despre ultimul film fain. 
Când mă gândesc la ea, mă gândesc la ceai bun sau vin rose, atmosferă relaxată și multe râsete. Are o abilitate înnăscută de a se conecta cu oamenii și am încredere în ea să găsească idei creative, să poarte negocieri și să mă calmeze știind tot timpul ce, cum și când mai avem de făcut pâna la marele eveniment. În fiecare moment simt cum nunta mea este importantă pentru ea și mă bucur mult s-o am lângă mine. 
Irina nu este doar o organizatoare de nunți, este aceea prietenă bună, care îți este alături de la primul pas pâna la nunta de vis.”  - Petra    

Comments are closed.