Eu, Irina

Optiunea 1

Sursa foto: arhiva personala

Un prieten bun m-a întrebat la un moment dat daca mai ţin minte ce îmi spuneam că voi deveni atunci când voi fi mare, pe vremea când termeni precum cash flow, riscuri sau rentabilitate îmi erau încă necunoscuţi. M-am revăzut instant copil fiind, într-o intersecţie din Oradea, în drum spre parcul meu preferat, unde, ţinând strâns o mână protectoare şi aşteptând culoarea verde a semaforului, am articulat pentru prima dată că “ mie mi-ar plăcea să organizez nunți”.

Dar acesta a fost un episod singular în copilăria mea, marcată de jocuri de-a “afacerile”, când mă plimbam prin casă cu diplomatul tatălui meu și vorbeam mereu la telefon între ”întâlniri”. Aceste mici amuzamente au devenit realitatea anilor în care am pornit business-uri în București și am lucrat cu pasiune în marketing și vânzări, vorbind la fel de mult la telefon. ☺

Și probabil că nu m-aș fi întors niciodată cu gândul la acele cuvinte de copil dacă nu mi-aș fi păstrat o oarecare doză din inocența și naivitatea de atunci. Ele au fost motoarele care m-au împins să le spun DA câtorva prietene care m-au rugat să le ajut în timpul liber cu planificarea și organizarea nunților pe care le visau. Cu inocență, am aflat că nu e doar greu să faci asta, dar e și incredibil de frumos.

Cu naivitate, am mers înainte și am descoperit că am mai multe daruri și abilități în această direcție decât în orice alt domeniu în care am activat anterior: îmi place să cunosc oamenii și să iau parte la bucuria lor, să stau nopțile să inventez concepte și teme pentru ei, să bat drumuri pentru locațiile pe care le visează și să le țin bugetele și stresul sub control.

Simona și Daniel, Oana și Cristi, Petra și Mihai – I Do Events vă este dedicat vouă. E o poveste care ar fi murit pe o trecere de pietoni din Oradea fără curajul vostru de a fi personaje principale în ea și fără talentul de care ați dat dovadă în a mă convinge să o transform în realitate.

Dragă cititorule aflat în drum spre a spune DA, am vrut să cunoști istoria mea încă dinainte de a ne vedea față în față. Vreau să știi cine sunt, de unde vin și cum am ajuns aici și, astfel, să decizi dacă vrei să mergem înainte împreună.

 

 

Așadar, eu sunt Irina. Rârâită. Energică. Vorbăreață. Iubesc marea și jazzul. Am câte o carte în fiecare geantă și citesc “Micul Prinț” în fiecare an. Vânzările sunt pasiunea mea și îmi cumpăr câte un semn de carte din fiecare țară pe care o vizitez. Ador surprizele, dar și listele cu To-Do’s. Îmi plac mult copiii și marzipanul. Cred în Dumnezeu și în lucrurile simple, dar de valoare. Învăț constant și mă încântă să ajut oameni aflați la început de drum antreprenorial.

Mi-ar plăcea să știu și eu povestea ta, dar mai ales, povestea voastră. Nu vrei să mi-o împărtășești la un ceai? ☺

” Irina este cu siguranță foarte pasionată de ceea ce face și acest lucru se vede în profesionalismul ei, în atenția pe care o dă fiecărui detaliu, oricât de mărunt, în energia pe care ne-o transmite de fiecare dată, la fiecare întâlnire cu ea. A fost tot timpul disponibilă pentru noi și  ne-a ajutat mereu să găsim cele mai bune soluții. Mulțumită ei am economisit foarte mult timp și am evitat și mai mult stres, astfel că ne-am putut concentra asupra detaliilor cu adevărat importante pentru nunta noastră. ”  - Cristi           Mai mult aici.

 

Comments are closed.