All of me loves all this white

Posted by admin
5
September

Azi fac un exercițiu de memorie și mă întorc în timp, cu exact 1 an în urmă. Da, mi-a luat “doar” 1 an ca să ajung să scriu despre minunata nuntă a Andreei cu Alex. În apărarea mea, am o scuză foarte bună: e vina lor! :)

andreea si alexandru-317

 

andreea si alexandru-306

Ne-am cunoscut din pură întâmplare, printr-un amic comun, și în doar câteva luni am pus la cale planul pentru ziua de 6 septembrie 2014. Doar că, la final, în loc să ne strângem mâinile și să ne vedem mai departe de drumurile noastre, ne-am dat seama că am vrea să mai avem multe de-a face unii cu alții. Și uite-așa, de la clientă, Andreea mi-a devenit consultant, make-up artist personal ( toate fetele care știu cât de greu e să prinzi un loc la ea probabil că mă urăsc acum), antrenor,  și, above all – o prietenă sinceră și foaaaarte răbdătoare. La ei mă simt mereu ca acasă, avem glumițele noastre și ne știm punctele sensibile. Ei, acum vă dați seama cam cât de greu e sa scriu despre nunta asta?

andreea si alexandru-300

Mi-a plăcut că Andreea a fost o mireasă foarte hotărâtă, care a știut de la bun început ce își dorește și cum vrea să se simtă în ziua nunții. Ea și Alex au ales doar oamenii foarte apropiați să le fie alături, optând pentru un cadru intim și o petrecere care s-a întreținut de la sine. Bine, ajutată și de Julie Mayaya & Zaza band, evident. Iar Vlad Cosmin a fost acolo, pe fază, să ne lase la arhivă toate momentele spontane și amuzante.

andreea si alexandru-1029

 

andreea si alexandru-973

Andreea mi-a spus încă de la prima întâlnire că își dorește o nuntă elegantă, all white, cu o atmosferă caldă și foarte romantică. Și cine să să se descurce mai bine cu acest brief dacă nu Maison Dadoo? The lovely twins ( Alex & Darius) și echipa lor au avut grijă să ne lase fără cuvinte în vocabular la secțiunea complimente de îndată ce am intrat în pavilion.

andreea si alexandru-536

andreea si alexandru-533

Care pavilion? Da, urma să ajung și acolo. :) Oricât de mult ne-am fi dorit o nuntă în aer liber, era totuși deja septembrie și anul 2014 a fost destul de capricios cu noi la aspectul vreme. Așadar, nu am riscat atât de mult, ci am găsit o soluție care ne-a împăcat toate dorințele: Club Snagov și al său pavilion de pe lac.

andreea si alexandru-566

andreea si alexandru-604

Mereu când îi văd pe Andreea & Alex împreună  mă gândesc că arată precum în reviste. Sunt frumoși rău, zâmbesc larg și se armonizează perfect. Dar parcă niciodată nu i-am văzut așa cum i-am văzut de ziua lor.  Alex s-a lăsat pe mâna celor de la Tudor. Personal Tailor pentru  un costum custom-made care i-a venit impecabil, iar Andreea i s-a alăturat într-o rochie Pronovias foarte îndrăzneață și foarte pe stilul ei.

andreea si alexandru-268

Probabil că multe dintre noi, fetele, o știm pe Andreea indirect, admirând de fapt miresele cu care ea a lucrat de-a lungul anilor din postura de make-up artist. Am admirat-o cu cât calm, precizie și răbdare s-a aranjat și când a venit vorba de ea, lucru deloc ușor având în vedere emoțiile și încărcătura generală a unei astfel de zile.

andreea si alexandru-230

andreea si alexandru-253

Cu dansul ne-a ajutat, ca de obicei, Ovidiu, și, tot la capitolul surprize, cu puțin ajutor la pian din partea Boem Club, Andreea i-a făcut lui Alex o surpriză emoționantă, pentru care s-a pregătit temeinic pe ascuns. Mai e, oare, cineva care încă nu a văzut filmulețul acesta by the amazing Dragoș Bădicu ? Si, pentru a 10000-a oară: da, e vocea ei reală și neprelucrată! :)

andreea si alexandru-640

Deși sigur n-ați spune la prima vedere, atât Andreea, cât și Alex, sunt mari amatori de dulciuri. Și, mai ales, iubesc tot ce e cu caramel. Iar cererea noastră specială pentru Sweet Ela a fost un extra topping de ( evident!) caramel pentru tortul de morcovi cu fructe ales.

andreea si alexandru-1037

În încheiere, vă las cu cei mai simpatici nuntași ever!

andreea si alexandru-849

My very dear Andreea& Alex, happy 1st anniversary!

andreea si alexandru-339

 

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*